Nelly&Norah

Twee gepassioneerde zielen die door het leven gaan als moeder en dochter.  Ja, er is ook een vader en een zoon maar dit is niet hun verhaal, ssht.

Creativiteit is één van de dingen die ons dag na dag verbinden.  Dat en een avontuurlijke geest, we zijn altijd bezig iets nieuws uit te proberen.  En we hebben allebei een serieuze verslaving aan notebooks.  En we geven graag feestjes.  Om nog maar te zwijgen over onze passie om van deze wereld een mooiere plek te maken, aan de binnen- én de buitenkant.

Norah houdt van paarden, ze tekent ze aan de lopende band  en rijdt er sinds haar 4e op, volgens de leer van het Natural Horsemanship.  Norah is een echte tekenares, haar favoriete art tools zijn potlood en papier en ze gebruikt ze elke dag uren aan een stuk.  Zij was het die de legendarische uitspraak “Met een potlood in de hand, vervul je alle wensen van je hart” deed.  Dit gezegd zijnde, werkt ze ook graag met klei en staat ze open om eender wat voor nieuws uit te proberen, zoals haken, houtskooltekenen, houtbewerking, etc…

Nelly is bezig met vanalles: kunst- en poëzie-onderwijs, allergievriendelijk koken en bewust leven. Ze giet haar ongebreidelde creativiteit uit in koken, schrijven, workshops ontwikkelen en handletteren.  Al is dat kort door de bocht, je zou beter zeggen dat ze elke seconde in het leven met een creatieve geest benadert.

Op dit webstekje vindt Norah een plekje om haar duizenden tekeningen te delen met de wereld en een creatieve vonk te ontsteken bij wie er maar voor openstaat.  Nelly kan hier eindelijk alle knowhow delen die ze de voorbije tien jaar heeft vergaard over allergievriendelijk koken.  Collega’s voedselintolerantici kunnen hier hun hartje ophalen en waanzinnig veel inspiratie opdoen.

Dus maak het je gezellig, kijk wat rond en vlieg daarna in de pennen of de potten en pannen!

Liefs,

Nelly&Norah

 

 

Advertenties